Aanbod

De afgelopen jaren zijn lastig geweest. De grote verandering of het verlies binnen jullie gezin is moeilijk en ingewikkeld voor jullie allemaal. Met vallen en opstaan leek het steeds wel weer goed te komen met je kind, maar de laatste tijd merk je dat het helemaal niet zo goed gaat als je dacht. Je hoort steeds meer negativiteit rondom school, je kind heeft nergens zin meer in en de sfeer thuis is echt niet goed.  

Herken je dit?

Denk je wel eens dat het helemaal de verkeerde kant op gaat met je kind? 

Hoor je hem of haar ook gewoon echt zeggen dat je er toch niks van begrijpt? 

Weet je niet meer hoe jij je kind kan helpen? Wat je ook probeert, niks lijkt te helpen. En het kost jou ook gewoon heel veel moeite en energie omdat je ook met je eigen verdriet worstelt. 

Hoe zou het voor jullie zijn als:

- er weer rust is in jullie gezin?
- iedereen weer lucht heeft? 
- er weer ruimte is voor positiviteit en een ontspannen sfeer?
- jullie vol vertrouwen naar de toekomst durven te kijken?

Creatieve kindercoaching bij KIDS in de praktijk geeft jouw kind de mogelijk om zichzelf te uiten en weer rust te vinden! We maken heel veel mooie dingen en praten ondertussen ongemerkt over de uitdagingen van de afgelopen tijd. Samen kijken we naar de huidige situatie en wat er al goed gaat. We bedenken hoe we deze situatie nog beter kunnen maken in de toekomst en hoe het kind zijn of haar kwaliteiten daarbij in kan zetten. Door dit in een ongedwongen, huiselijke setting te doen kan jouw kind ontspannen en komt hierdoor tot belangrijke inzichten en oplossingen. 

We doen dit in gemiddeld vier sessies van anderhalf uur. Iedere sessie werken we aan een creatief product. Tijdens de laatste afspraak zal je kind het creatieve eindproduct met trots aan jou tentoonstellen! 

De sessies vinden plaats in mijn fijne praktijk bij ons op zolder in Uitgeest. 

Je kind heeft weer rust en daardoor jij ook! Jullie durven weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Hoe zou dat voelen? 

Zijn jullie er klaar voor?